Paikalliset

Kokoomusedustajat: Kurjenrahkan kansallispuistolle kaivattu panostus

Turkulainen

Kokoomuksen varsinaissuomalaiset kansanedustajat Ilkka Kanerva ja Saara-Sofia Sirén iloitsevat hallituspuolueiden eduskuntaryhmien ehdotuksesta osoittaa lisämäärärahaa Kurjenrahkan kansallispuiston ylläpitoon ja kunnostukseen.

Hallituspuolueiden eduskuntaryhmät esittävät kokonaisuudessaan noin 60 miljoonan euron lisämäärärahoja vuoden 2019 talousarvioon. Metsähallituksen hallinnoimien arvokkaiden luontokohteiden ja kansallispuistojen korjausvelan lyhentämiseksi ollaan osoittamassa yli kolme miljoonaa euroa.

Hallituksen kansallispuistojen ylläpitoon osoittamista lisämäärärahoista noin 200 000 euron osuus olisi kohdentumassa Kurjenrahkan kansallispuistolle.

– Kurjenrahka on kansallispuistona hyvin suosittu kohde ja tärkeä virkistysalue varsinaissuomalaisille. Kurjenrahka soveltuu kaikenikäisille kävijöille ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia luonnosta ja liikunnasta nauttimiseen. Kansallispuiston ylläpitoon ja kunnostukseen osoitetuilla määrärahoilla on määräänsä suurempi arvo varsinaissuomalaisten hyvinvoinnin ja paikallisen talouden näkökulmasta, Kanerva ja Sirén iloitsevat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kurjenrahkan parkkipaikalla karmea siivo: "Kasoja, jotka näyttivät ihan siltä itseltään"4.12.2018 15.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat