Paikalliset

Uudenvuodenaattona svengaillaan kuutamossa – naantalilaisen big bandin klassikkokonsertti

Sunny Side Swing Band

Mika Nurmi

Sunny Side Swing Band tempaisee perinteisen uudenvuoden konsertin Naantalissa uudenvuodenaattona.

Sunny Side Swing Band on naantalilainen big band -kokoonpano, jonka laulusolistina toimii Matti Mäntylä ja orkesteria johtaa Samuli Nieminen. Konsertin teemana on tällä kertaa kuu.

Kuu on kiehtonut ihmisiä aina ja ollut inspiraation lähteenä joillekin kaikkein suosituimmille kotimaisille kappaleille kuten Toivo Kärjen tango Täysikuu. Konsertissa näitä ikivihreitä hittejä esitetään uunituoreina Kimmo Grönin orkesterisovituksina.

Mukana on tietysti myös tunnettuja ulkomaisia kuuaiheisia sävelmiä, kuten Frank Sinatran tunnetuksi tekemä Fly Me To The Moon.

Latinalaisia rytmejä ei ole unohdettu ja niitä edustaa muun muassa Carlos Santanan Moonflower, jossa palvotun virtuoosin soolon soittaa bändin kitaristi Sami Malkamo, sovitus on kapellimestari Samuli Niemisen käsialaa.

Konsertti pidetään uudenvuodenaattona, maanantaina 31.12.2018 kello 18.00 Naantalin Kristoffer-salissa. Liput €20 Ticketmasterin verkkopalvelusta ja myyntipisteistä (Naantalin Matkailutoimisto) tai ovelta tunti ennen konserttia.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan, jolloin kahvitarjoilusta vastaa Naantalin Sydänyhdistys. Konsertin juontaa Ritva Setälä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat