Paikalliset

Bussi-iskuista epäiltyjä vaaditaan vangittavaksi: Poliisi ei ota kantaa turvapaikkastatukseen

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Keskusrikospoliisi vaatii kahta henkilöä vangittavaksi liittyen alkuviikolla tapahtuneisiin välikohtauksiin linja-autoissa.

Toisen miehen epäillään yrittäneen puuttua linja-auton kulkuun Uuraisilla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, ja toisen miehen epäillään puuttuneen linja-auton kulkuun Loimaalla tiistaina iltapäivällä. Molempia miehiä vaaditaan vangittaviksi todennäköisin syin liikennetuhotyön yrityksestä epäiltyinä. Tekoja ei tällä hetkellä tutkita terroristisina tekoina.

Esitutkinta asiassa on vielä alussa ja toistaiseksi poliisi ei ole saanut viitteitä siitä, että tapausten välillä olisi yhteyttä. Teot ovat itsenäisiä, eivätkä rikoksesta epäillyt ilmeisesti tunne toisiaan. Asian selvittämistä jatketaan.

Teon motiivit eivät ole vielä täysin selvät. Tapahtumien kulku on kuitenkin poliisilla suurin piirtein selvillä.

Molemmat rikoksesta epäillyt ovat noin 30-vuotiaita ulkomaalaisia mieshenkilöitä. He ovat kotoisin eri maista. Poliisilta on kysytty henkilöiden turvapaikkastatuksesta, mutta siihen ei oteta mitään kantaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

MTV: Loimaan bussihyökkääjä on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen5.12.2018 19.11
Poliisi tutkii outoja linja-autoiskuja – matkustajaa epäillään kuskin kimppuun käymisestä kesken ajon, toinen tapauksista Loimaalla5.12.2018 14.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat