Paikalliset

Coca-Colan joulurekka saapuu torstaina Turkuun – varaudu liikenneruuhkiin

Coca-Colan joulurekka vierailee myös Turussa.

Coca-Cola

Yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vieraillut, Coca-Colan joulumainoksista tuttu punainen joulurekka saapuu Turkuun torstaina 20.12.

Joulurekka on aiheuttanut muilla paikkakunnilla liikenneruuhkia, joten turkulaistenkin kannattaa varautua ruuhkiin.

Turussa rekka pysähtyy Kauppatorille Yliopistonkadulle kello 15–19.

Rekka kiertää Suomessa joulukuussa kymmenellä paikkakunnalla. Joulurekan joulutapahtumassa jaetaan ilmaisia juomia ja rekan luona voi ottaa itsestään kuvan sekä lahjoittaa tölkkipantin kierrätysruletin kautta hyväntekeväisyyteen.

Suomessa rekkaa on kerääntynyt monilla paikkakunnilla katsomaan useita tuhansia ihmisiä.

– Joulurekan Suomen-kiertueen suosio on yllättänyt ja ylittänyt kaikki odotuksemme. Valmistauduimme joulurekan ilmaistapahtumiin samoin kuin esimerkiksi näytejakeluun kesätapahtumissa, joista meillä on kokemusta jo kymmenien vuosien ajalta. Joulurekan tapahtumiin on kuitenkin osallistunut merkittävästi enemmän ihmisiä kuin ilmaistapahtumiin yleensä, Coca-Cola Suomen viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo.

– Olemme palkanneet lisää henkilöstöä varmistamaan, että ihmisvirtojen kulku tapahtuma-alueella sujuu hallitusti. Olemme myös keskustelleet kauppapaikkojen edustajien kanssa liikennejärjestelyistä.

Coca-Colan valoja tuikkiva joulurekka on tullut tutuksi joulumainoksista 90-luvulta alkaen. Tänäkin vuonna joulurekat näkyvät televisiomainoksissa yli sadassa maassa.

Joulurekkaa koristaa juuriltaan suomalaisen Haddon Sundblomin piirtämä Coca-Cola Joulupukki, jonka ulkonäkö on muovannut kansainvälistä käsitystä joulupukin olemuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat