Puheenaihe

Tässä on uusi Muumimuki! – Sarjan ehkäpä sympaattisin hahmo sai vihdoin oman astiaston

"Näkymätön" Muumimuki on vihdoin totta.

Fiskars

Arabia on julkaissut uuden Muumi-astiaston, jossa seikkailee ensimmäistä kertaa näkymätön Lapsi Ninni. Sympaattinen tyttö on tuttu Tove Janssonin novellista Kertomus näkymättömästä lapsesta (1962). Tarina kertoo siitä, kuinka tärkeää on nähdä ja tulla nähdyksi.

Uudet astiat tulevat myyntiin helmikuussa. Valmistaja kertoo, että Ninni on yksi suomalaisten eniten toivomia hahmoja Muumi-astioihin.

Janssonin novellissa Muumiperheen luo saapuu pieni, kaltoin kohdeltu Ninni-tyttö, joka on muuttunut näkymättömäksi. Hän ei uskalla puhua, leikkiä tai edes nauraa. Vain kaulaan sidottu tiuku kertoo, missä hän milloinkin liikkuu. Muumiperhe ottaa Ninnin avosylin vastaan ja kohtelee tyttöä ystävällisesti sekä ymmärtäväisesti.

Seurakseen Ninni saa uudistetun Muumipeikko-astiaston, joka pohjautuu Muumipeikko ja marsilaiset -sarjakuvaan (1957). Uusissa Muumipeikko-astioissa nähdään pienen pieni eksynyt marsilainen.

LUE MYÖS: Tältä kuulostavat uudet Muumi-näyttelijät! – Putous-suosikki antaa äänen Pikku Myylle

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ostitko Torista muumimukin, puhelimen tai koulukirjoja? – poliisi pyytää havaintoja sarjahuijarista4.11.2018 10.54
Iskeekö Suomeen jälleen Muumi-mylläkkä? – Tällainen on uusi rajoitetun ajan myytävä muki29.8.2018 10.15
Tältä kuulostavat uudet Muumi-näyttelijät! – Putous-suosikit antavat äänen Pikku Myylle, Muumipeikolle ja Niiskuneidille8.1.2019 11.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat