Paikalliset

Kupittaalle avautuu neljän terveysalan toimijan keskittymä

Turun Kupittaalla avaa ovensa täysin uudenlainen terveyspalvelujen keskittymä. Terveyspoukamaksi nimetty asema kokoaa yhteen neljä kotimaista terveysalan toimijaa, jotka tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä. Saman katon alta löytyvät lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, hammaslääkäripalveluja tarjoava PlusTerveys, työterveyshuoltoon erikoistunut Lääkärikeskus Aava sekä merimieslääkäripalveluiden osaaja Maresan.

Toimijat tarjoavat asiakkaille terveyspalveluiden erityisosaamista omilta osa-alueiltaan. PlusTerveys Hammaslääkärit panostaa yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen suun hoitoon. Lääkärikeskus Aava on profiloitunut erityisesti digitaalisten työterveyspalvelujen kehittäjänä. Maresan on vahva osaaja merimieslääkäripalveluiden saralla ja Pikkujätti puolestaan Suomen johtava lapsiin ja nuoriin keskittynyt lääkäriasema.

Terveyspoukamassa asiakkaita palvelee yhteinen vastaanottopiste, josta heidät ohjataan oikean ammattilaisen luo.

Toimijoista Pikkujätti ja Aava avaavat ovensa tällä viikolla, Maresan ja PlusTerveys 1. helmikuuta. Terveyspoukama sijaitsee EuroCityssä osoitteessa Joukahaisenkatu 1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat