Paikalliset

Uudistettu Galaxy palasi liikenteeseen

Silja Line Galaxy

Tallink Silja

Turku-Tukholma-reitillä liikennöivä Silja Linen Galaxy on palannut liikenteeseen mittavien uudistusten jälkeen. Laivalle tehtiin niin teknisiä huoltotöitä kuin useita matkustajille näkyviä uudistuksia Remontowan telakalla Gdanskissa Puolassa. Uudistukset ovat pitkälti samoja, joita samalla reitillä liikennöivälle Baltic Princessille tehtiin vuotta aiemmin.

Galaxylle saatiin telakoinnin aikana monilta muilta Tallink-konsernin laivoilta tuttuja uudistuksia ravintolapuolelle. Esimerkiksi buffet-ravintola uudistettiin.

Galaxy tarjoaa nyt lapsiperheille myös täysin uudistetun lastenmaailma Silja Landin, joka on edeltäjäänsä tilavampi. Lisäksi laivalle avattiin uusi shop-in-shop-myymälä.

Telakoinnin aikana Galaxylla uusittiin myös muun muassa mattoja sekä kunnostettiin yleisiä wc-tiloja. Samalla laivalla tehtiin paljon erilaisia kunnossapitotöitä, kuten peräsimien ja potkureiden huoltoa, ilmastointi- ja vesijärjestelmien huoltoa sekä paljon maalaustöitä.

Uudistustyöt ovat osa Tallink-konsernin vuonna 2014 aloittamaa laivojen uudistusohjelmaa, jonka aikana laivoja on uudistettu jo yli 80 miljoonalla eurolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat