Paikalliset

DBTL yllättää: Festarin ohessa kolme kirkkokonserttia

Turun Down By The Laituri -festivaali juhlitaan 25.-27.7.2019 Tuomiokirkkotorilla ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Brahenpuistossa. Festivaali on nyt julkistanut täyden artistikattauksensa.

Torstaina 25.7. lavalla nähdään kestosuosikit Popeda ja Eppu Normaali, energiset naistähdet Vesala ja Sanni, sekä tuulahduksen ulkomailta tuova brittiartisti Bonnie Tyler. Perjantaina 26.7. estradille nousevat hittilistojen kärkinimi Lauri Tähkä, Haloo Helsinki -yhtyeestä tuttu Ellips, kansainvälisestikin tunnettu suosikkiyhtye The Rasmus, Turun ylpeys Ressu Redford, ja megasuositun Raskasta Joulua -formaatin kesäisempi muoto Raskasta Iskelmää. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 27.7. yleisön eteen astelevat hittilistoilla viikosta toiseen viihtyvä Juha Tapio, legendan statuksen omaavat yhtyeet Yö ja Neljä Ruusua, monipuolinen taiteilija Anssi Kela, sekä energiaa kotikaupunkinsa lavalle tuova Michael Monroe.

Normaalien festivaalipäivien lisäksi yleisölle tarjoillaan tänä vuonna myös kolme Tuomiokirkossa nähtävää kirkkokonserttia. Konsertit ovat yksittäisiä tapahtumia ja niihin on myynnissä erilliset pääsyliput. Torstaina 25.7. Tuomiokirkossa konsertoi lauluyhtye Rajaton, perjantaina 26.7. vuoronsa saa suursuosittu baritoni Waltteri Torikka ja lauantaina 27.7. esiintymässä nähdään Teräsbetoni-yhtyeestä aikanaan pinnalle noussut solisti Jarkko Ahola.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat