Paikalliset

Turkulainen vegaaniruokafestivaali Vegånia tuo kesällä 2019 mukanaan kaksi uutta tapahtumaa

Vegaaninen katuruokatapahtuma Vegånia järjestetään jälleen Turun sydämessä Vanhalla Suurtorilla 2.–3.8.2019. Kahdesti aiemmin järjestetty Vegånia on kerännyt vuosittain yli kymmenentuhatta kävijää. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa turkulaisen kaupunkikulttuurin ytimessä.

Tänä vuonna Suurtorin tapahtumakokonaisuus täydentyy uudella musiikkitapahtuma VØLUMElla ja pienpanimofestivaali Ølfestilla. VØLUME-tapahtuman järjestävät Vegånia ja Ølfest. Yhteistyökumppanina toimii Sunborn Catering & Sunborn Live, joka yhdessä VØLUMEn kanssa kuratoi musiikkiohjelman.

VØLUMEn lavalle nousee niin tuttuja huippunimiä kuin kovassa nosteessa olevia artisteja: Cleaning Women, Teksti-TV 666, Aavikko, Maustetytöt, Risto (soolo), Penniless, Äyräs, Ronski & Satanic ja Jaakko Aukusti. Uusi olutfestivaali Ølfest panostaa kiinnostaviin pienpanimo-oluihin ja laadukkaan olutkulttuurin nostamiseen.

Aikaisempina vuosina Vegånian yhteydessä on myös järjestetty ympäri Turkua levittäytyvä Vegånian Ravintolaviikko, jonka aikana eri ravintoloissa tarjotaan tapahtuman nimikkoannoksia. Vuonna 2019 tapahtuma kasvaa Ravintolaviikoiksi, sillä nimikkoannokset ovat myynnissä ravintoloissa kaksi viikkoa. Vegånia-viikot järjestetään 22.7.-4.8.2019.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat