Paikalliset

Uuden Börsin hotellirakennuksen huipulle tulee Sky Bar -näköalaravintola

Turussa ei ole ollut vuosiin näköalaravintolaa, mutta vappuna sellainen jälleen avataan, kun Wiklundin katolla oleva Walo Rooftop Bar otetaan käyttöön. Turun seuraava näköalaravintola valmistunee vuodeksi 2021 aivan Wiklundin naapuriin. 40 vuoden ikäinen nykyinen Börsin hotellirakennus rakennus puretaan piakkoin ja Scandic Hotels Oy:n rakentamaan uuteen hotelliin tulee Sky Bar.

Scandic Hotels Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö kertoo, että hotellin suunnittelutyö on kesken, joten määritelmää Sky Barin olemuksesta ei voi vielä antaa.

– Tavoite on toki tehdä siitä kutsuva, viihtyisä ja helposti lähestyttävä, Käyhkö sanoo.

Kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä asemakaavanmuutoksen konsultaatiosta vastaavan Schauman Arkkitehdit Oy:n toimitusjohtaja Janne Helin toteaa, että Börsin Sky Barista on laadittu vasta sisustusarkkitehdin toiminnallisia mitoitusluonnoksia, ei varsinaisia sisustussuunnitelmia.

– Ottaen huomioon suunnittelijoiden ammattitaidon, voin vakuuttaa, että kohteesta tulee todella korkeatasoinen. Toistaiseksi suunnitelmissa on myös saunaosaston sijoittaminen Sky Barin oheen, Helin valottaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat