Paikalliset

TPS ja Classic kohtaavat tiistaina Salibandyliigan finaalissa - odotettavissa hurja yleisöryntäys

TPS Salibandy

TPS:n ja SC Classicin välinen finaalisarja miesten Salibandyliigassa käynnistyi lauantaina Tampereella hallitsevan Suomen mestarin kotivoitolla. Joukkueet kohtaavat Turussa TPS:n kotikaukalossa tiistaina ja lauantaina Kupittaan Palloiluhallissa.

 

TPS Salibandy selvitti tiensä ensimmäistä kertaa Salibandyliigan finaaleihin kaatamalla SPV:n välierissä. Ratkaisevassa ottelussa Kupittaan Palloiluhallissa oli yli 2300 katsojaa ja ennakkolipunmyynnin perusteella finaaleihin on myös odotettavissa runsaasti katsojia. Finaalisarja on tuonut muutoksia lipunmyyntiin, sillä käyttöön on otettu paikkaliput ja lipunmyynti ennakkoon tapahtuu Lippupisteen kautta.

 

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskoo joukkueensa olevan tiistaina valmiimpi kotiyleisön edessä käytävään kamppailuun.

 

- Ensimmäinen matsi on nyt pelattu alta ja siinä kentällä ei nähty vielä sitä Palloseuraa, mihin me parhaimmillaan pystytään. Kotiyleisön tuki on meille valtava voimavara ja uskon, että sekin antaa meille lisää virtaa huomiseen matsiin, Ruotsalainen kommentoi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat