Paikalliset

Ravintolahaasteen uusi voittaja on valittu

Alina Laaksosen kuva on Ravintola Nooasta.

Alina Laaksonen

Turun ravintolahaasteen toisen kuvakisan on voittanut Alina Laaksonen annoskuvallaan Ravintola Nooasta. Laaksonen saa palkinnoksi Ravintola Aunen lahjakortin, joka sisältää vapaavalintaiset burgerit kahdelle ja oluet ruokajuomaksi.

– Mahtava haaste sekä hieno taistelu kotisohvia vastaan. Kertoo paljon Turun ravintoloiden hyvästä yhteistyöstä, kun näin moni ravintola on lähtenyt tähän mukaan. Varmasti osallistun itsekin, summaa Aunen ravintoloitsija Irina Virtanen hymyillen.

Ensi viikolla Turun ravintolahaasteen palkintona on Jannen kattila -menu kahdelle Ravintola E.Ekblomissa.

Kuka tahansa voi osallistua haasteeseen. Pitää siis vaan mennä ravintolaan, ottaa siellä kuva annoksesta, juomasta tai tunnelmasta ja postata kuva Instagramiin tägeillä #turunravintolahaaste ja #eatmyturku.

Joka viikko arvotaan yhdelle kuvan postanneista ravintolalahjakortti. Lahjakortteja on luvassa seuraaviin ravintoloihin: Bassi, Kakolanruusu, Panimoravintola Koulu, Aune, Tårget, Hygge, Nooa, Mami, Teatteriravintola Kivi, E.Ekblom, Tiirikkala, Bruukki, Panini, Göran, Tintå, Blanko, Nerå, Smör, Ludu ja Kuori.

Voittanut kuva julkaistaan viikottain Turkulaisen nettisivuilla. Haastakaa siis kaverinne ja edistäkää turkulaista ravintolakulttuuria!​
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tässä on Turun ravintolahaaste -kuvakisan ensimmäinen voittaja3.5.2019 14.49
Osallistu Turun Ravintolahaasteeseen – postaa kuva ja voita lahjakortti ravintolaan!18.4.2019 20.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat