Paikalliset

Funikulaari saa oman oluen

Saana ja Olli ovat suunnitelleet uuden oluen etikettimaailman.

Kakola Brewing

Turussa Funikulaarin avajaispäivänä perjantaina 24.5. lanseerataan myös Funikulaarille suunniteltu nimikko-olut Funi Dry Hopped Saison (6,2%). Oluen takana ovat Kakolanmäellä toimiva panimo Kakola Brewing Company sekä turkulainen muotoilumerkki Saana ja Olli.

Funi Dry Hopped Saison on raikas kuivahumaloitu saison-tyylinen olut, jossa on käytetty suomalaista ohra- ja vehnämallasta. Funi on väriltään oljenkeltainen ja suodattamattomuudestaan johtuen luonnollisesti samea. 

Funin kohdalla oli selvää, että etikettitaiteen tulisi olla myös turkulaista kädenjälkeä. Sen takana ovat Saana ja Olli.

– Olimme otettuja, kun Kakola Brewing otti yhteyttä suunnittelutyön tiimoilta. Heillä on juuri sellaista modernia ja tyylikästä otetta toiminnassaan, jota kotikaupunkimme tällä hetkellä todella tarvitsee. Etiketin ajatuksena oli klassiset patsasmaiset linjat yhdistettynä lämpimään, karnevalistiseen elämänmenoon sekä merenläheiselle panimolle kotoisat sinisen sävyt. Tavoitteenamme oli työstää aikaa kestävä lopputulos sekä nostaa hattua klassiselle eurooppalaiselle avarakatseisuudelle ja progressiiviselle elämänasenteelle, kertoo Saana ja Olli -muotoilumerkin Olli Sallinen.

Funi Dry Hopped Saison on saatavilla panimon omasta Minibar & Shopista, Ravintola Kakolanruususta sekä valituista ravintoloista Turun seudulla 24.5.2019 lähtien. Tarkemmat myyntipisteet julkaistaan Kakola Brewing Companyn Facebook -sivuilla.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat