Paikalliset

Turun yliopisto avaa tutkimusravintolan

Turun yliopisto avaa Flavoria-tutkimusalustan ja -ravintolan, joka on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.

Kupittaalla, Medisiina D:ssä toimiva Flavoria on niin kutsuttu Living Lab – tosielämän tutkimuslaboratorio. Sen runkona palvelee 1000 päivittäisasiakkaan lounasravintola ja kahvila. Tutkimustoimintaan Flavorian kävijät voivat osallistua vaivatta arkensa lomassa. Tämän mahdollistavat MyFlavoria-puhelinsovellus ja ruokatilan yhteydessä toimiva moniaistilaboratorio Aistikattila.

Flavoriassa tehdään sekä uraauurtavaa tieteellistä huippututkimusta, että soveltavaa kaupallista tutkimusta yritysten kehitystarpeisiin. Elintarvikeyrityksille Flavoria tarjoaa monenlaisia tutkimus- ja kehitysmahdollisuuksia, kuten kuluttajaymmärrystä innovoinnin tarpeisiin sekä nopeita testauksia uusien tuoteaihioiden kehitykseen. Flavorian fasiliteetit luovat ihanteelliset puitteet myös uusien ruokaan liittyvien teknologisten ja sosiaalisten innovaatioiden kehitykselle.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat