Paikalliset

Ensin juotavaa, nyt myös syötävää – Funikulaari saa myös oman leivoksen 

Funikulaari

Teemu Nurmi

Kun aiemmin kerrotiin Funikulaarin saavan oman oluen, nyt on paljastettu, että tulossa on myös Funikulaari-leivos. Tulevan kesän uutuutena Cafe Kakolassa komeilee Funikulaarin nimikkoleivos, jonka Cafe Kakola on tilannut erikoistyönä erikoiskondiittori Marisa Kavastolta.  

Funikulaari-leivos muistuttaa ulkonäöltään kabiinia, mutta sen luvataan maistuvan kesäisen marjaiselta ja raikkaalta.

– Ajatus leivoksesta on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, kun olen seurannut Funikulaarin vaiherikasta syntytaivalta. Toivottavasti uusi rinnehissi auttaisi historiasta ja kulttuurista kiinnostuneita ihmisiä löytämään erikoisen Kakolanmäen, mietiskelee Cafe Kakolan pitäjä Pia-Liisa Sankari.

Avajaispäivänä 24. toukokuuta Kakolanmäen museo on myös auki kello 11–19 ja perjantaina pääsymaksuun sisältyy museon opastus veloituksetta kello 15 ja 17.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin käytät Kakolan funikulaaria – Turkulainen kokosi ohjeet22.5.2019 07.00
Tällaista on kyyti Kakolan funikulaarissa, katso video!21.5.2019 12.47

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat