Paikalliset

Turun Taidehallilla jo 15 000 kävijää

Turun Taidehalliin kuuluu myös taidelainaamo. Kuvassa Anna Hellén järjestelemässä teoksia.

Tomi Kangasniemi

Turun Taidehalli avattiin vanhan Vanhalla Raatihuoneella helmikuussa 2019. Uuden kulttuurikohteen alkutaival on ollut onnistunut. Kävijöitä on ollut jo 15 000.

Uudessa visuaalisen taiteen keskittymässä toimivat Turun Taiteilijaseura ja Valokuvakeskus Peri sekä omaa toimintaansa kehittävä Turun Taidehallin yhdistys.

Turun Taidehallin on tarkoitus olla matalan kynnyksen vilkas kohtaamispaikka kaupunkilaisille ja kiinnostava kohde myös muualta tuleville taiteen ystäville.

Talossa kokoontuvat paitsi alueen taideyhteisöt ja eri alojen taiteilijat myös vapaan kentän taidetoimijat sekä juhlasalitapahtumien vieraat.

Turun Taidehallin gallerioissa on nähty helmikuusta alkaen 11 näyttelyä ja 39 taiteilijan teoksia.

Tällä hetkellä Taidehallissa ovat nähtävillä Tinja Ruusuvuoren ja Emilia Rüfin Logbook, Elis Hannikaisen Prototype ja Aleksi Matikaisen Maalauksia.

Turun Taidehallin verkkosivut on myös uusittu. Sivuilta löytyvät nyt kaikki taloon sisältyvät toiminnat. Turun Taidehallin kolme yhdistystä ylläpitävät sivuja yhteistyössä, ja yhdistyksillä on myös omat osiot sivustojen alla.

Sivujen sisältöjä täydennetään vuoden aikana. Sivuista on tulossa englannin- ja ruotsinkieliset versiot.

Verkkosivuja ovat olleet toteuttamassa perhemainostoimisto Pikku Apuri sekä Turun Taidehallin graafisen ilmeen suunnitellut graafikko Tomi Leppänen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat