Urheilu

Lähteet: Glen Kamaran arvo jopa 200-kertaistunut – 50 000 punnan siirto oli "ryöstö"

Glen Kamaran (keskellä).

Pekka Ruissalo

Huuhkajien keskikentän helmen Glen Kamaran, 23, hinta nousee kohinalla. Näin arvioivat ainakin sisäpiirilähteet hänen nykyisestä skottiseurastaan Rangersista.

Englannin Valioliigassa pelaavan Brightonin tiedetään olevan kiinnostuneen Kamarasta, mutta Rangers ei ole valmis luopumaan ainakaan nykyhinnalla suomalaispelaajasta.

Kamara siirtyi Dundeen riveistä Rangersiin 50 000 punnalla. Kamaran otteista vakuuttunut Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard on luonnehtinut sitä suoranaiseksi ”ryöstöksi”. Tiistaina Liechtensteinissa pelattavaan EM-karsintaottelun valmistautuvan Kamaran hinta on jo nyt täysin toista luokkaa.

Football Insider kirjoittaa saaneensa Rangersista tuoretta sisäpiiritietoa Kamaran osalta.

– Rangersin lähde on kertonut, että seuralla ei ole aikomusta myydä Kamaraa tänä kesänä. Rangersissa ollaan vakuuttuneita siitä, että Kamaran arvo nousee raketin lailla yli 11 miljoonaan euroon vuoden päästä.

Football Insiderin mukaan Gerrard ihailee Kamarassa erityisesti liikkuvuutta ja energiaa.

Rangersia läheltä seuraava jalkapalloasiantuntija Jackie McNamara on puolestaan todennut, että Kamara on yksi niistä kolmesta pelaajasta, joiden varaan Gerrardin tulee rakentaa ensi kauden joukkue. Kaksi muuta ovat James Tavernier ja Scott Arfield.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat