Paikalliset

Sibelius-museon sisäpihalle avattiin uusi, kaikille avoin Sibbe Atrium -tila

Sibelius-museon sisäpihalle avattu Sibbe Atrium on uusi, kaikille avoin keskustakeidas, jossa voi rentoutua ja kokea museorakennuksen uudesta näkökulmasta.

Kun nykyinen Sibelius-museo avattiin 1960-luvun lopulla, oli museon valaistu, vehreä sisäpiha näkyvä osa museon arkkitehtuuria. Sisäpiha on ollut pitkään suljettuna, mutta tänä kesänä se avataan yleisölle uudessa loistossaan.

Sisäpihan kivipuutarhan päälle on rakennettu puinen laituri, jossa voi rentoutua säkkituoleilla. Viherkasvit, uusi äänentoistojärjestelmä ja valaistus luovat tunnelmaa tilaan. Sisustuksen on suunnitellut arkkitehti Pia Sabelström ja äänisuunnittelusta vastaa Janne Auvinen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat