Paikalliset

TUTO ja Tappara tekivät yhteistyösopimuksen

Markku Alkio

TUTO Hockey ja Tappara ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudella 2019-2020. Yhteistyö mahdollistaa molempien organisaatioiden pelaajapolun jatkumon ja pitkäjänteisen pelaajien kehittämisen. Sopimuksen myötä TUTOn Mestis-sääntöjen mukaiset lainakiintiöpaikat täytetään ensisijaisesti Tapparan pelaajilla.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan laajempi yhteistyö tuli lopullisesti ajankohtaiseksi, kun Mestiksen lainapelaajasäännöt uudistuivat keväällä.

– Mestiksen uudet lainapelaajia koskevat säännöt ovat sellaisia, että ne edellyttävät suunnitelmallisuutta. Yhteistyösopimuksen myötä meidän tilanteemme selkiytyi huomattavasti. Voimme edelleen tehdä myös muiden seurojen kanssa yhteistyötä, mutta tällöin puhutaan koko kautta koskevista ratkaisuista. Meillä on ollut isona arvona tulevan kauden joukkuetta rakentaessa, että tietäisimme jo ennen kauden alkua mahdollisimman hyvin ne pelaajat, jotka TUTO:ssa kauden aikana pelaavat. Tämä koskee sekä edustusjoukkuetta että A-nuoria, jotka pelaavat Nuorten SM-liigassa.

Aittolan mukaan TUTOn pelaajapolun rakentaminen jatkuu vielä ennen uuden kauden alkua.

– Tulemme tekemään ensi kaudella yhteistyösopimuksen myös yhden Suomi-sarja joukkueen kanssa. Tavoitteena on, että saisimme tiedottaa tästä viimeistään elokuussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat