Paikalliset

Poliisille tuttu mies ryösti liikkeen Rymättylässä ja pakeni poliisia autolla

Kuvituskuva.

arkisto

Poliisille tuli tieto Rymättylässä sijaitsevasta liikekiinteistöstä tulleesta murtohälytyksestä torstaina 20.6. klo 4.22. Poliisipartioiden ollessa matkalla kohteeseen, tuli poliisia vastaan henkilöauto, jossa ei ollut lainkaan eturekisterikilpeä.

Poliisipartion jäsenet tunnistivat kuljettajan, vuonna 1983 syntyneen miehen ja syntyi epäilys, että miehellä voisi olla jotain tekemistä murtohälytyksen kanssa. Poliisipartiot lähtivät henkilöauton perään ja autolle annettiin pysähtymiskäskyä poliisiauton pysäytysvaloin.

Ajoneuvo kuitenkin jatkoi matkaansa ja ajoneuvon käyttämä nopeus 50 km/h alueella oli ainakin 100 km/h. Poliisi menetti jonkin ajan kuluttua näköyhteyden autoon. Hieman tämän jälkeen kyseisen poliisia paenneen auton kuljettaja tavattiin. Hän oli liikkeellä juuri anastamallaan polkupyörällä.

Mies otettiin kiinni epäiltynä varkausrikoksesta. Hänen käytössään ollut ajoneuvokin löytyi lähistöltä ja ajoneuvossa oli sisällä omaisuutta, muun muassa savukkeita, joiden oletetaan oleva peräisin liikekiinteistöstä, jonne murtohälytys tuli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat