Vapaa-aika

Kisa-Veikot näyttävät mitä miehen tulee olla

Miehistä kertovaan näytelmään naiskauneutta tuovat Elma Johansson, Helena Suni-Välimäki, Elvira Hartman, Minna Suomi, Marjatta Jäätvuori ja Anneli Malmberg.

Minkälaisia elämänohjeita aikuiset miehet antavat ”poikasille” kokemustensa pohjalta? Miten suhtautua homoihin, entä alkoholiin, armeijaan ja autoihin? Entäs naisiin?

Kaikki miehen elämän tärkeimmät aiheet nousevat esille Kisa-Veikkojen näyttämöllä komediassa Miehen malli. Näytelmän alkujuuret ovat lähtöisin Hervannan lähiöteatteri Lystin näyttelijöiden kokemuksista sekä www.tosimies.net -sivuston aineistosta.

Näytelmäksi tarinat on kirjoittanut Anneli Kanto ja Turkuun sen ohjaa Veikko Y. Saarinen.

– Teksti on todella hauska ja niin todellinen tarina. Keskustellaan kaapista ulos tulleista homoista, jotka ovat vallanneet kaikki reformit niin, että heterot alkavat olla kohta suojeltava vähemmistö. Selvitetään suhdetta myös naisiin ja käydään läpi kaikki A:lla alkavat miehiä kiinnostavat aiheet, Saarinen kertoo.

Näytelmä saa Rientolassa ensi-iltansa 13.11. kello 18. Esitykset jatkuvat sunnuntaisin marras-, joulu- ja tammikuussa. Joulukuun viimeinen esitys on 11. päivä ja ensi vuoden puolella on vielä kolme esitystä alkaen 8. tammikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat