Urheilu

Valtteri Bottas paljasti varasuunnitelmansa: "Se on Ferrari"

Valtteri Bottas

Mirja Hussain

F1–kuljettaja Valtteri Bottas haluaa jatkaa uraansa Mercedes–tallissa, mikäli se vain suinkin on mahdollista. Bottas on tällä hetkellä kuljettajien MM–sarjassa toisena heti tallikaveri Lewis Hamiltonin jälkeen, mutta kaksikon välinen piste–ero on Bottaksen kannalta jo huolestuttavan suuri: 39 pistettä.
Bottas tietää asemansa tallissa.

– Jos kyse ei olisi Lewisista, niin todennäköisesti minulla olisi nyt enemmän voittoja, Bottas sanoi Ranskan Canal plussalle.
– Mutta rehellisesti sanoen en muuttaisi mitään. Tämä auttaa minua kehittymään ja saavuttamaan enemmän. Haluan haastaa hänet, Bottas jatkoi.

Bottas on ajanut vahvan kauden, mutta sekään ei välttämättä riitä. Mercedes saattaa nähdä esimerkiksi Esteban Oconin tulevaisuuden kuskina ja se tietäisi Bottakselle lähtöpasseja Mersulta.

Näin Bottaksen on mietittävä hiljalleen myös muita vaihtoehtoja. Bottakselle ei ole sopimusta Mercedeksen kanssa ensi kaudesta.
– Haluaisin tehdä jatkosopimuksen. Olen mielestäni todistanut tallille, että ansaitsen sen. Mitään ei ole vielä allekirjoitettu, mutta aion jatkaa työntekoa ja sen pitäisi riittää, Bottas linjasi.
Entä jos se ei riitä?
– Jos joudun lähtemään Mercedekseltä, niin haluan toisiksi parhaaseen talliin. Tällä hetkellä se on Ferrari, Bottas napautti.
Ville Hirvonen.
– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Edes onni ei suosi Valtteri Bottasta – mestaruus vaatisi liudan voittoja, joiden edessä on ylivoimainen Hamilton15.7.2019 08.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat