Urheilu

5,4 miljoonaa tienaava Rasmus Ristolainen mukana hurjassa huhumyllyssä – vaihtaa seuraa NHL:n jättikaupassa?

Jääkiekkoilija Rasmus Ristolainen on esiintynyt tämän tästä NHL:n siirtospekulaatioissa. Se ei ole siis enää uutinen, että turkulaislähtöistä kiekkoilijaa ollaan kauppaamassa, mutta nyt huhuihin on saatu paljon myös konkretiaa mukaan.

Winnipeg Free Pressin toimittajan, Jeff Hamiltonin mukaan Winnipeg Jets on nimittäin suomalaisen perässä. Jets menetti viime kauden jälkeen Tyler Myersin ja on etsinyt hänelle korvaajaa.

Kuuden miljoonan taalan vuosipalkkaa nauttiva Myers siirtyi tänä kesänä vapaana agenttina Vancouver Canucksiin.
– Winnipeg Jets etsii ihan tosissaan korvaajaa Tyler Myersille, joka pystyisi täyttämään hänen jättämän aukon, Hamilton huhuilee WGR 550 –radiokanavalla.

– Ristolainen tienaa vuodessa 5,4 miljoonaa, joten hän olisi juuri sen tyyppinen pelaaja, joka sopisi hyvin tuohon ryhmään, Hamilton jatkoi.

Selvää on se, että jos Buffalo Sabres kauppaa Ristolaisen, siinä vaiheessa puhutaan jättimäisestä pelaajakaupasta. Hamilton nostaa esille kahden Jets–hyökkääjän nimet, jotka voisivat tässä kohtaa olla kauppatavaraa. Hamilton näkee Jack Roslovicin ja Mathieu Perreaultin sopivina vaihtokohteina, joihin Buffalo voisi hyvinkin tarttua.

Sabresilla ei ole enää huutavaa tarvetta Ristolaiselle, mutta sen sijaan seura kaipailee hyökkäyspäähänsä ja ylivoimiinsa vahvistusta.
Ville Hirvonen.
– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Barkov, Laine, Teräväinen... Mykistävä määrä NHL-pelaajia tulossa Suomessa järjestettävään otteluun11.7.2019 12.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat