Paikalliset

Raikas drinkkikuva voitti tämän viikon ravintolahaasteen

Viikon voittajakuva on Ravintola Rosterista.

Tiina Koski

Turun ravintolahaasteen tämän viikon kuvakisan on voittanut Tiina Koski kuvallaan Ravintola Rosterista. Koski saa palkinnoksi Ravintola Paninin lahjakortin, joka sisältää italialaisen dinnerin kahdelle.

– Turun ravintolat ovat tällä hetkellä hienossa nosteessa. Kaupunkimme ruoka- ja juomatarjonta kiinnostaa myös Turun rajojen ulkopuolella ja tämä ravintolahaaste tukee hienosti tätä positiivista kehitystä, iloitsee Ravintola Paninin lahjakortin myöntänyt Jarno Venho.

Ensi viikolla Turun ravintolahaasteen palkintona on Kasvisravintola Hüggen lahjakortti, joka sisältää Hüggen leipää, Hüggen Currya ja lasilliset talon viiniä kahdelle.

Kuka tahansa voi osallistua haasteeseen. Pitää vain mennä ravintolaan, ottaa siellä kuva annoksesta, juomasta tai tunnelmasta ja postata kuva Instagramiin tägeillä #turunravintolahaaste ja #eatmyturku.

Joka viikko arvotaan yhdelle kuvan postanneista ravintolalahjakortti.

Lahjakortteja on luvassa seuraaviin ravintoloihin: Bassi, Kakolanruusu, Panimoravintola Koulu, Aune, Tårget, Hygge, Nooa, Mami, Teatteriravintola Kivi, E.Ekblom, Tiirikkala, Bruukki, Panini, Göran, Tintå, Blanko, Nerå, Smör, Ludu ja Kuori.

Voittanut kuva julkaistaan viikottain Turkulaisen nettisivuilla. Haastakaa siis kaverinne ja edistäkää turkulaista ravintolakulttuuria!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat