Paikalliset

Moottoriajoneuvojen läpiajo Kupittaan urheiluhallin edustalta katkaistaan

Moottoriajoneuvojen läpiajo Tahkonaukion ja Blomberginaukion välillä, urheiluhallin edustalla katkaistaan 15. elokuuta alkaen vuoden mittaisen kokeilujakson ajaksi. Kokeilulla lisätään alueen liikenneturvallisuutta ja puiston viihtyisyyttä.

Kokeilun aikana ainoastaan liikuntapaikkojen huoltoliikenne on sallittu Kupittaan urheiluhallin edustalla. Puiston ja hallin käyttäjien saattoliikenne sujuu edelleen Tahkonaukiolle, Blomberginaukiolle ja Blomberginaukion pään saattolenkille.

Tällä hetkellä puiston ja liikuntapaikkojen käyttäjien turvallisuus vaarantuu etenkin Kupittaan urheiluhallin edustalla. Moottoriajoneuvoilla ajetaan Tahkonaukiolta Blomberginaukiolle, vaikka läpiajo on kielletty tälläkin hetkellä. Alueelle on tehty hidasteita ja asennettu läpiajon kieltäviä liikennemerkkejä, mutta luvaton liikenne on jatkunut kielloista huolimatta.

Kokeilun toimivuutta arvioidaan noin kolmen kuukauden välein ja suunnitelmiin tehdään pieniä täsmennyksiä seurantapalautteiden mukaisesti. Kaupunkilaiset voivat antaa palautetta kokeilusta Turun kaupungin palautepalvelussa osoitteessa turku.fi/palaute.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat