Paikalliset

Vielä on kesää jäljellä – Turun ravintolahaasteen voittokuva tuo kesän mieleen ja kielelle

Turun ravintolahaasteen tämän viikon kuvakisan on voittanut Charlotta Sula kuvallaan Trattoria Wiklundilta. Sula saa palkinnoksi Kasvisravintola Hüggen lahjakortti, joka sisältää Hüggen leipää, Hüggen Currya ja lasilliset talon viiniä kahdelle.

– Kasvisruokaa ei tarvitse pelätä. Meillä on Turussa monta kasvisruokaan perehtynyttä ravintolaa ja myös muissa laadukkaissa paikoissa hyvään palveluun kuuluu tarjoilla asiakkaille vegeannoksia ja -menuja, iloitsee Kasvisravintola Hüggen lahjakortin myöntänyt CT-ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Mikko Saariketo.

Ensi viikolla Turun ravintolahaasteen palkintona on Anniskelukahvila Tiirikkalan lahjakortti, joka sisältää lasit samppanjaa, kakkupalat ja kahvit kahdelle.

Kuka tahansa voi osallistua haasteeseen. Pitää siis vaan mennä ravintolaan, ottaa siellä kuva annoksesta, juomasta tai tunnelmasta ja postata kuva Instagramiin tägeillä #turunravintolahaaste ja #eatmyturku.

Joka viikko arvotaan yhdelle kuvan postanneista ravintolalahjakortti.

Lahjakortteja on luvassa seuraaviin ravintoloihin: Bassi, Kakolanruusu, Panimoravintola Koulu, Aune, Tårget, Hygge, Nooa, Mami, Teatteriravintola Kivi, E.Ekblom, Tiirikkala, Bruukki, Panini, Göran, Tintå, Blanko, Nerå, Smör, Ludu ja Kuori.

Voittanut kuva julkaistaan viikottain Turkulaisen nettisivuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat