Paikalliset

Jonne Virtanen pelaa TUTOn riveissä ilman palkkaa

Jonne Virtanen liittyy TUTOn vahvuuteen marraskuun maajoukkuetaukoon asti kestävällä sopimuksella. Tepsistä potkut saanut hyökkääjä pelaa sopimusajan TUTOssa talkoohengessä eli nollan euron palkalla.

Virtanen saapui TUTOn vahvuuteen intoa puhkuen.

– Kiva on päästä pelaamaan ja tekemään itse asiaa. Itselle oli tärkeää, että sain jatkaa pelaamista kotikaupungissa. Aika vaikeaa olisi ollut nähdä itseään pelaamassa Mestistä missään muualla kuin TUTOssa. Täytyy olla kiitollinen seuralle, että tämä onnistui, sillä ei nuo vakuutukset aivan ilmaisia ole.

TUTO käynnistää Mestis-kauden perjantaina kohtaamalla K-Vantaan vieraissa. Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan TUTOlla on monin verroin parempi joukkue kasassa, mitä hän itse odotti vielä huhtikuussa.

– Lähtökohdat joukkueen rakentamiseen olivat keväällä haastavat, sillä jouduimme karsimaan urheilupuolen panostuksista melko merkittävän siivun. Tapparan kanssa tehty yhteistyösopimus toi meille kuitenkin kolme ammattipelaajaa joukkueeseen ja sitten meillä on vielä tuo Jonne (Virtanen) tuossa aikaisena joululahjana.

Aittolan mukaan joukkueeseen saattaa vielä tulla 1-2 pelaajaa tällä viikolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat