Paikalliset

"Turkulaisille veronmaksajille miljoonien eurojen tappiot" – Meidän Turku ry:stä tutut aktiivit julkaisivat toriparkista avoimen kirjelmän

Paavo Manninen ja Maarit Nermes.

Janne Koivisto / arkisto

– Turun kaupunki on siirtämässä törkeällä tavalla toriparkkirakentamisen vastuita turkulaisille veronmaksajille, vaikka hankkeen piti olla yksityinen ja Turun kaupungin vastata vain ja ainoastaan torin pinnan kehittämisen kustannuksista.

Näin kirjoittavat Meidän Turku ry:stä tutut aktiivit Pauliina de Anna ja Maarit Nermes avoimessa kirjelmässään, jonka he julkaisivat sunnuntaina 20.10.2019.

De Anna ja Nermes viittaavat asioihin, joita Turun kaupunginhallitus käsittelee maanantaina 21.10.2019.

Heidän mukaansa päätösehdotukset merkitsevät sitä, että "Turun poliittinen enemmistö haluaa talouspuolue kokoomuksen johdolla aiheuttaa turkulaisille veronmaksajille miljoonien eurojen tappiot".

Kirjoittajien mukaan ongelmana ovat energian osto ja tilavuokrat ylihintaan sekä maanvuokramaksu keskinäisen kiinteistöyhtiön kautta.

– Onko todellakin niin, että Turun kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto haluavat aiheuttaa turkulaisille veronmaksajille merkittäviä tappiota ja kustannuksia sekä sitoa verovaroja tulevien riskien täytteeksi, varsinkin kun kaupungin taloudellinen tilanne on huono ja kuntalaisille tarjotaan säästökuuria?

Lue myös: Turun kaupungilta täystyrmäys toriparkkiaktiivien väitteille: "Niin laajasti vaihtoehtoista totuutta, että..."

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Turun kaupungilta täystyrmäys toriparkkiaktiivien väitteille: "Niin laajasti vaihtoehtoista totuutta, että..."21.10.2019 15.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat