Paikalliset

TPS hankki pakin Ruotsista

Tomi Kangasniemi

Turun Palloseura on vahvistanut takalinjojaan 34-vuotiaalla ruotsalaispuolustaja Christoffer Perssonilla. Persson liittyy TPS:n joukkueeseen maaottelutauon jälkeen ruotsalaisen HV71:n riveistä, jossa hän on pelannut edellisen neljän kauden ajan.

 Vasemmalta ampuvan Perssonin lainasopimus on alustavasti voimassa joulukuun puoliväliin saakka, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudestaan.

 192-senttinen ja 100-kiloinen Persson on voittanut urallaan kaksi Ruotsin mestaruutta sekä kertaalleen Champions Hockey Leaguen.

 TPS:n urheilutoimen työryhmään kuuluva Tomi Kallio on tyytyväinen Perssonin saapumiseen turkulaisjoukkueeseen.

 – Halusimme vahvistusta niin alivoima- ja puolustuspelaamiseen kuten myös maalineduspelaamiseen. Nämä asiat ovat Perssonin vahvuuksia ja noilla ominaisuuksilla hän on tehnyt uransa Ruotsissa, taustoittaa Kallio.

 – Persson on pelannut menestyksekkäästi viime vuodet voittavissa joukkueissa (Frölunda, HV71) ja uskon sen kokemuksen olevan arvokasta TPS:n joukkueelle tässä tilanteessa, jatkaa Kallio.

 Kallion mukaan TPS:n joukkueen suorituskykyä ja pelaajaliikennettä seurataan jatkossakin aktiivisesti.

 – Meidän tavoite on pelata keväällä pudotuspelejä. Sen johdosta käymme koko ajan läpi myös omaa kokoonpanoamme ja seuraamme mahdollista pelaajaliikennettä, Kallio linjaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat