Paikalliset

Coca-Colan Joulurekka saapuu taas Turkuun ja pääsee historiansa ensimmäiselle risteilylle Turun satamasta

Viime vuonna Joulurekan kanssa pääsi kuvaan, jos jaksoi jonottaa.

Janne Koivisto / arkisto

Suomalaiskaupunkeihin saapuu haluttu vieras, kun viime vuonna kymmenessä kaupungissa pysähtynyt Coca-Cola Joulurekka aloittaa tämän vuoden kiertueen. Heti itsenäisyyspäivän jälkeen 7.12. käynnistyvä kiertue pysähtyy jälleen kymmenessä kaupungissa, tiedottaa Coca-Cola Finland.

Viime vuoden kiertueen jälkeen Suomen Coca-Colalle on tullut lukuisia pyyntöjä ja tiedusteluja kiertueen tuomiseksi uusiin kaupunkeihin. Tänä vuonna Joulurekka tuo iloisen joulutapahtuman 7.12.–21.12. ajettavalla kiertueellaan Vantaalle, Kouvolaan, Joensuuhun, Tuuriin, Seinäjoelle, Turkuun, Kirkkonummelle, Äänekoskelle, Forssaan ja Maarianhaminaan.

Tänä vuonna punainen Coca-Cola Joulurekka matkustaa Viking Linen punaisella M/S Viking Grace -risteilyaluksella Turusta Ahvenanmaalle Maarianhaminaan. Molemmat ovat Joulurekan historian ensimmäisiä, niin risteily kuin vierailu Ahvenanmaallakin.

Neljä tuntia kestävässä tapahtumassa voi kuvauttaa itsensä yksin tai ystävien kanssa valaistun rekan vieressä erityisellä kuvauspaikalla. Jokaisella pysähdyspaikalla jaetaan juomia, joita nauttiessa voi seurata rekan ympärillä olevaa joulutohinaa.

Rekka on 19 metriä pitkä ja sen kyljissä loistaa noin 11 000 led-valoa.

Kiertueaikataulu

Vantaa la 7.12.

Kouvola ma 9.12.

Joensuu ti 10.12.

Tuuri to 12.12.

Seinäjoki pe 13.12.

Turku la 14.12.

Kirkkonummi ma 16.12.

Äänekoski ti 17.12.

Forssa ke 18.12.

Maarianhamina la 21.12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat