Viihde

Osmo´s Cosmos -basistilla erikoinen ongelma - jos hän tarjosi sinulle juoman, mene äkkiä nettiin

Osmo´s Cosmos-yhtyeen basisti ja elämysyrittäjä Jussi Honka kerää nimiä erikoiseen tarkoitukseen internetissä.

Nestori Löngrén

Osmo´s Cosmos-yhtyeen basisti ja elämysyrittäjä Jussi Honka kerää nimiä erikoiseen tarkoitukseen internetissä.

Hän pyytää kaikkia niitä, joille hän on tarjonnut juomia vuosina 2008-2012, allekirjoittamaan nimensä adressit.com-sivulla.

Sivustolla oli viime viikolla noin sata nimeä. Aikaa on heinäkuun loppuun.

– Verottajan mielenterveyden edistämiseksi allekirjoittaisitko, jos olet nauttinut kanssani tarjoamiani juomia vuosina 2008-2012. Sanaa adressista saa levittää, koska asialla on hiukan kiire. Kiitos ja nautitaan edelleen kesästä ja juomista, Honka toteaa nimenkeruun johdannossa.

Nimet hän aikoo lähettää verottajalle, joka kaipaa häneltä puuttuvia henkilöitä hänen yrityksensä ravintolakuitteihin. Lain mukaan niissä olisi oltava henkilöiden nimet, jotka ovat osallistuneet tarjoiluun.

 

En voi millään muistaa, kuka on tarjonnut mitäkin ja kenen kanssa olen juonut.”

 

Honka korostaa, että nettiadressi on tehty pilke silmäkulmassa, ei täysin vakavasti. Toisaalta hän ei pysty muistamaan, keiden kaikkien kanssa on juonut ja ruokaillut viime vuosina.

Honka myöntää, että kyse on hänen omasta virheestään eikä lähde syyttelemään verottajaa.

– En keksinyt muuta ratkaisua. Pyörin ympäri maata ja maailmaa, joten tämä oli ainoa keino. En voi millään muistaa, kuka on tarjonnut mitäkin ja kenen kanssa olen juonut.

– Ehkä adressi laittaa ihmiset miettimään. Toivottavasti heille tulisi siitä hyvä fiilis ja joku ottaisi opikseen, joku ehkä ei, Honka toteaa.

– Olen huonoin mahdollinen bisnesmies. Raha ja kuitit eivät ole olleet tässä toiminnassa tärkeitä, vaan uudet kokemukset, joita voi järjestää ihmisille, mies jatkaa.

 

Haluan tehdä tästä ennakkotapauksen hyvällä fiiliksellä.”

 

Yrityksensä ensimmäisen toimintavuoden aikana hän oli kirjoitellut kuitteihin nimiä, mutta sitten lopetti niiden kirjoittamisen yhtiökumppanin lähdettyä yrityksestä, sillä hän ei katsonut sitä tarpeelliseksi. Toisaalta yksityisyrittäjällä ei ollut aikaa jokaisen kuitin selvittämiseen.

Honka haluaa tehdä asiasta ennakkotapauksen hyvällä fiiliksellä. Hän toivoo, että tällä tavoin pystyisi näyttämään asian positiivisessa valossa.– Ehkä asia nyppisi enemmän, jos kyseessä olisi suurempia summia. Kyse ei ole summista, jotka millään tavoin vaikuttaisivat yrityksen toimintaan.

Hongan yritys järjestää kesällä banaaniveneen vetämistä, sukellusretkiä, nousuvarjolla kyytejä ja talvella esimerkiksi kelluntaa jäiden seassa.

Osmo’s Cosmos

Osmo’s Cosmos on imatralainen yhtye, joka esittää covereita enimmäkseen 1970-luvulla tunnetuiksi tulleista kappaleista.

Yhtyeen vakituiseen kokoonpanoon kuuluu kuusi jäsentä, mutta mukana on usein vierailevia muusikoita ja tanssityttöjä. Yhtye onkin tunnettu värikkäästä lavashow’staan.

Yhtyeen jäsenillä on myös yrityksiä. Helmikuussa 2009 avattiin Imatralla Osmo’s Cosmos bar.

Keväällä bändi julkaisi ensimmäisen omista kappaleista koostuvan levynsä, joka kantaa nimeä Show.

Lähde: Wikipedia

Aiheesta muualla: 

http://www.adressit.com/jussi_honka_water-skizoo_edustaa_2008-2012

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat