Paikalliset

Kaapo Kakko johtaa Vuoden Turkulainen -äänestystä – musta hevonen listan ulkopuolelta hyppäsi kilpaan mukaan

Äänestys Vuoden Turkulaisesta vuosimallia 2019 on ollut käynnissä viikon. Yksi ehdokas on jo ottanut pienen karkumatkan.

TPS:ssa viime kaudella pelannut ja sekä nuorten että aikuisten MM-kultaa voittanut jääkiekkoilija Kaapo Kakko on kahminut toistaiseksi 1 288 ääntä (tilanne 13.1. kello 13) Turkulaisen sivulla olevassa äänestyksessä.

– Vie Turkua ja Suomea maailmalle täysin ylivoimaisesti verrattuna kenenkään muuhun eikä vain nyt vain myös tulevaisuudessa, kuuluu eräs perustelu Kakon puolesta.

Toisena on bloggaaja Laura Satamo (699 ääntä) ja kolmantena aluepoliisi Vesa Jauhiainen (586 ääntä). Tiukasti Jauhiaisen vanavedessä on veljeskaksikko Matti ja Teppo (526 ääntä). Seuraavina tulevat Markku Jokisipilä, Taika Koilahti, Jani Sormunen, Turun Taiteilijaseura, Timo Salmesmaa ja Liisa Ketomäki.

Kymmeniä ääniä listan ulkopuolelta on saanut jalkapallomaalivahti Lukas Hradecky.

– Tämä alati hurmaava maalivahti tuo jatkuvasti Turkua ja turkulaisuutta esille kansallisesti ja kansainvälisesti. Kokonaisuutena loistava persoona ja noh, täydellinen ihminen, on Hradeckyn esiin tuovan perustelu.

Äänestys löytyy täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat