Paikalliset

Turun Gift-hyväntekeväisyysgaalassa kerätään jälleen varoja syöpään sairastuneiden lasten hyväksi

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö täyttää 40 vuotta vuonna 2020. Juhlavuoden kunniaksi Ruissalon telakalla järjestetään 28. helmikuuta Gift-hyväntekeväisyysgaala, jonka avulla kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten sekä heidän perheidensä hyväksi.

Gift-gaalassa esiintyvät Mira Luoti ja Joacim. Gaalan seremoniamestareina toimivat Mamma rimpuilee -blogistaan tunnettu Laura Satamo sekä komedian moniottelija Tom Petäjä.

Tärkeintä tapahtumassa on hyväntekeväisyys. Viime vuonna tapahtuman kautta kerättyjen varojen avulla saatiin kustannettua muun muassa infektiovapaa leiri syöpään sairastuneille lapsille ja heidän perheilleen.

– Viime vuonna Gift-gaala oli järjestetty todella hyvin ja toimivasti, ja toivoimme samaa tiimiä mukaan järjestämään Sykerölle 40-vuotisjuhlagaalaa, Sykerön toiminnanjohtaja Taina Ylenius kertoo.

– Haluamme, että tapahtumasta jää osallistujille hyvä fiilis. Vaikka aihe on vakava ja koskettava, luvassa on tälläkin kertaa huikea ja hauska gaalailta. Saamme varmasti kokea monenlaisia tunne skaaloja illan aikana, mainostoimisto Powerpandan toimitusjohtaja sekä Gift-gaalan “äiti” Henrika Laurila lupaa.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alaisuudessa toimiva Sykerö toimii lahjoitusvaroin ja vapaaehtoisvoimin. Kerho järjestää monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi virkistystä, vertaistukea, asiantuntijaluentoja, terapiaa ja vierailuja syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Sykerö tukee perheitä myös taloudellisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat