Paikalliset

Kärsämäkeen tulee poistotekstiilimyymälä

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) avaa poistotekstiilimyymälän Turussa. Myytävänä on asukkailta kerättyä poistotekstiiliä, joka on lajittelussa havaittu käyttökelpoiseksi. Myymälässä voi tehdä edullisia kierrätystekstiililöytöjä vaatteista kodintekstiileihin.

LSJH:n poistotekstiilimyymälä avataan Turun Kärsämäessä (Hiidenkatu 9) perjantaina 17. tammikuuta. Myymälästä voi ostaa LSJH:n alueen asukkailta kerättyä poistotekstiiliä, joka on lajittelussa havaittu käyttökelpoiseksi.

Poistotekstiiliä eli loppuun kuluneita vaatteita ja kodintekstiilejä on voinut viedä LSJH:n keräykseen, esimerkiksi alueen kaikille lajitteluasemille, jo useamman vuoden ajan. Osa asukkaiden keräykseen tuomasta tekstiilistä on edelleen käyttökelpoista.

Myynnissä on muun muassa vaatteita, kodintekstiilejä ja tekstiilitilkkuja. Seasta löytyy myös vintage-aarteita ja retroa. Poistotekstiiliä voi hankkia omaan vaatekaappiin, askarteluihin tai vaikka uusien tuotteiden tuunaamiseen. Tuotteita ei ole hinnoiteltu erikseen, vaan ne myydään kilohinnalla.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat