Paikalliset

Navigate-messuilla keskustellaan telakkateollisuudesta – ohjelmassa myös rekrytapahtuma

Meriteollisuuden ja -logistiikan toimijat kokoontuvat tällä viikolla Turun Messukeskukseen. Kävijöitä 22.–23. tammikuuta järjestettäviööe Navigate 2020 -messuille on tulossa paikalle yli 20 maasta.

Tapahtumassa on mukana noin 200 yritystä ja toimijat hakevat kumppaneita kaupalliseen yhteistyöhön ja kehitystoimintaan. Ensi kertaa ohjelmassa mukana on keskiviikkona järjestettävä MaritimeWorks-rekrytointitapahtuma, jossa haetaan tekijöitä alalle.

Tapahtumassa on myös Navigate Matchmaking tapahtuma, jonka tarkoituksena on laajentaa yritysten verkostoitumismahdollisuuksia. Matchmakingiin tulee osallistujia yhdeksästä maasta.

 

Telakkateollisuutta koskevassa paneelissa ovat mukana COO Esko Karvonen (Helsinki Shipyard Oy), varatoimitusjohtaja Tapani Pulli (Meyer Turku) ja CEO Jyrki Heinimaa (Rauma Marine Constructions). Keskustelussa käydään läpi muun muassa mitä osaamista tulevaisuudessa tarvitaan telakkateollisuudessa, mikä rooli on digitalisaatiolla ja mitä voidaan oppia muilta teollisuuden aloilta. Keskustelu on ohjelmassa keskiviikkona kello 14.

Varustamobarometri 2019 julkaistaan myös keskiviikkona kello 10. Kyselyn on toteuttanut Turun yliopiston Brahea-keskuksen merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus yhdessä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin. Suomen Varustamot ry:n sekä Ahvenanmaan maakuntahallituksen kanssa.

 

Navigate 2020 -messujen päätapahtuma on kansainvälisen yritys- ja opiskelijakilpailun, IntelligenceHunt6 -projektin finaali keskiviikkona. Tapahtuman järjestää SeaFocus yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa. Puhujina kuullaan meriteollisuuden ja logistiikan ammattilaisia sekä projektissa mukana olevien case-yritysten edustajia. Korkeakoulujen opiskelijoista koostuvat tiimit esittelevät ideansa yleisölle ja puolueettomalle asiantuntijaraadille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat