Paikalliset

Vielä ehtii äänestää Vuoden Turkulaista 2019 – Huuhkaja-maalivahti Lukas Hradeckýn puuttuminen listalta herättää raivoa

Vuoden Turkulaisen äänestyksessä ovat mukana Kaapo Kakko (ylärivissä vasemmalla), Matti ja Teppo, Timo Salmesmaa, Laura Satamo, Liisa Ketomäki, Taika Koilahti (alhaalla vasemmalla), Jani Sormunen, Vesa Jauhiainen, Markku Jokisipilä ja Turun Taiteilijaseura. Myös omaa ehdokasta voi äänestää. Eri kuvaajia

Vuoden Turkulaisen äänestys on edennyt loppusuoralle, mutta vielä ehtii äänestää Turkulaisen ja Radio Cityn nettisivuilla. Äänestys päättyy 24. tammikuuta ja voittaja julkistetaan 30. tammikuuta.

Tällä hetkellä äänestystä johtaa ylivoimaisesti jääkiekkoilija Kaapo Kakko, joka on saanut Turkulaisen nettiäänestyksessä lähes 1 500 ääntä (tilanne tiistaiaamuna).

– 3 kullan maailmanmestari, melkoiset meriitit 18-vuotiaalle miehelle, perustelee eräs äänestäjä.

Hopealle on kurkottamassa bloggaaja Laura Satamo noin 780 äänellä.

– Tosi valloittava turkulainen, perustelee äänestäjä.

Pronssitilassa on kiinni Vuoden poliisiksi valittu lähiöpoliisi Vesa Jauhiainen 690 äänellä.

– Upeaa työtä nuorten parissa, mikä on aina satsaus kohti parempaa huomista.

Muut nimetyt ehdokkaat ovat Matti ja Teppo, Timo Salmesmaa, Liisa Ketomäki, Taika Koilahti, Jani Sormunen, Markku Jokisipilä ja Turun Taiteilijaseura.

Mustana hevosena kisaan on noussut jalkapallomaalivahti Lukas Hradecký, joka pelasi Suomen maajoukkueessa, kun se lunasti historiallisen EM-kisapaikan. Hradecký on kerännyt äänestyksessä lähes 220 ääntä, vaikka raati ei häntä ollutkaan nimennyt ehdokkaaksi.

Hradeckýn puuttuminen ehdokaslistalta on herättänyt äänestäjissä suorastaan raivoa ja perusteluita on ryyditetty kirosanoin. Myös asiallisemmin esitettyjä perusteluita on runsaasti.

– Käsittämätöntä, miten maailman suurimman lajin supertähti ei ole listalla, varsinkin kun on avoimen ylpeästi turkulainen. Hieno lähettiläs ja esikuva kaikille turkulaisille ja suomalaisille!

– Pelkästään Huuhkajien kansanjuhlassa esiin tuotu rakkaus Turkua kohtaan pitäisi riittää äänestyksen ylivoimaiseen voittoon.

Äänestä Vuoden Turkulaista tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat