Paikalliset

Turun linnassa peliturnaus – ohjelmassa lauta- ja noppapelejä

Turun linna. Kuvituskuva.

Tomi Kangasniemi

Turun linnan peliturnauksessa pääsee tutustumaan lautapelaamisen historiaan sekä miniatyyri- ja roolipelaamiseen. Lauantaina 25. tammikuuta kello 10–18 järjestettävässä tapahtumassa on mahdollisuus pelata erilaisia historiallisia lauta- ja noppapelejä. Pelaaminen ei vaadi aiempaa pelituntemusta ja vaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille.

Ohjelmassa on myös pöytäroolipeliä, johon on 15 vuoden ikäraja ja ennakkoilmoittautuminen Turun linnan verkkosivujen kautta. Pöytäroolipeli sijoittuu lievästi fantasialla maustettuun historialliseen Turun linnaan, jossa pelaajat pelaavat linnassa syystä tai toisesta oleskelevia henkilöitä. Pöytäroolipelit on tarkoitettu yleisön seurattaviksi. Sen lisäksi järjestetään avoimia pelejä, joihin voi tulla kokeilemaan pelaamista ilman aiempaa kokemusta. Pelin järjestelmä rakennetaan D&D 5th editionin pohjalta aiheeseen ja tapahtumaan sopivaksi.

Tapahtumassa pääsee lisäksi kokeilemaan miniatyyrifiguureilla pelaamista. Paikalla on aihetta tuntevia pelaajia, jotka kertovat miniatyyreistä ja opastavat miniatyyrifiguureilla pelaamisen alkuun.

Tapahtumaan on Turun linnan normaali sisäänpääsymaksu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat