Paikalliset

IS: Outo laivasotku Turussa – Kaupunki perää kymmeniä tuhansia aluksen poistamisesta, omistaja vierittää vastuuta myyjälle: "Minun puolestani laiva voi maata siellä turkulaiseen tyyliin vaikka 10 vuotta"

Rauvolanlahdessa lepäävän Susanna-proomun kohtalo on yhä epäselvä. IS kertoo, miten laivan piti päätyä uudelle omistajalle Nauvon telakalle jo vuoden 2015 keväällä. Alus kuitenkin hajosi kesken hinauksen, ja se jäi Katariinanlaaksoon.

Sen jälkeen Turun kaupunki on vaatinut omistajaa siirtämään laivaa tuhansien eurojen uhkasakkojen voimalla. Turun kaupungin mukaan uhkasakot eivät ole saaneet omistajaa siirtämään palanutta ja puolilahonnutta alusta. Nyt kaupunki aikoo siirtää laivan. Projekti tulee maksamaan 44  000 euroa, ja lasku lähtee omistajalle.

IS:n mukaan tieto tuli omistajalle yllätyksenä. Omistaja on myös edelleen sitä mieltä, että vastuu laivan siirtämisestä on myyjällä, koska myyjä ei toimittanut alusta sovittuun paikkaan.

– Minun puolestani laiva voi maata siellä turkulaiseen tyyliin vaikka 10 vuotta, kun asiaa pohditaan, omistaja toteaa IS:lle. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

TS: Rauvolanlahden hylätty alus palaa - paikalla jo kahdeksan pelastusyksikköä13.5.2018 22.27
Rauvolanlahteen hylätystä aluksesta uhkasakko6.4.2016 09.02
Rauvolanlahteen hylätty alus - uhkasakko tulossa30.11.2015 08.59

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat