Puheenaihe

Kuva: Jenna, 27, nappasi motskarimissin tittelin

Miss MP20 -tittelin sai turkulainen Jenna Lehtimäki, ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Karoliina Sihvonen Vantaalta (oik.) ja toiseksi perintöprinsessaksi Laura Lahtinen Lahdesta (vas.).

Heidi Koivunen

Miss MP20 -tittelin haltijaksi valikoitui tänä vuonna turkulainen Jenna Lehtimäki, 27. Hänet valittiin MP-messujen yhteydessä voittajaksi 1. helmikuuta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Karoliina Sihvonen Vantaalta ja toiseksi perintöprinsessaksi sekä näytteilleasettajien ja Ilta-Sanomien lukijoiden suosikiksi Laura Lahtinen Lahdesta, kerrotaan tiedotteessa.

5738590-n.jpg

Turkulainen Jenna Lehtimäki vei voiton. Kuva: Miss MP20

MP-messujen yhteydessä järjestettävässä kilpailussa valitaan moottoripyörähenkinen persoona. Kisakonsepti ei tiedotteen mukaan keskity pituuksiin, painoihin tai bikinikierrokseen. Voittajan valintakriteereinä oli asenne, persoona ja kyky ottaa yleisö sekä tilanne haltuun niin lavalla kuin messuosastoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Motskarimissien kuvat julki – kuka näistä kaunottarista hurmaa tuomariston?16.1.2020 12.20
Missikisan yhteyteen ympätään tosi-tv-sarja – "Katsojat voivat arvioida persoonien soveltuvuutta"8.1.2020 14.05
Moottoripyöräilylegenda Jarno Saarisesta kansainvälinen draamasarja – 1973 menehtyneen maailmanmestarin ajotyyli vaikuttaa edelleen MotoGP-kuljettajiin17.8.2019 11.08

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat