Muokkaa

Ruissalo-päivä Kansanpuistossa

Kuudettatoista kertaa kokoonnuttiin ke 15.6. Ruissalon Kansapuistoon Turun Seudun TST ry:n isännöimään, perinteiseen virkistyspäivään. Mukana lohikeittoa nauttimassa ja eri lajeissa kisaamassa oli sekä TST ry:n jäseniä, eläkeläisiä että seutukunnan työttömiä. Ensi vuonna uudestaan − isommalla joukolla!

Turun Seudun TST

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys. Perustamisvuodestaan 1992 lähtien se on toiminut henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi, ensin työttömien, lomautettujen tai osa-aikatyötä tekevien, ja sittemmin myös muiden vähävaraisten kuten opiskelijoiden ja eläkeläisten hyväksi. Yhdistys on puolueisiin ja uskontokuntiin sitoutumaton.

Iso-Heikkilässä sijaitsevassa Kanslerintien toimintakeskuksessa on jäsenten käytössä mm. lounaskahvila ja liikuntatilat. Jäsenten ideoimana ja pääosin itsensä toteuttamana järjestetään erilaisia kerhoja, edullisia koulutuksia, retkiä, tutustumiskäyntejä sekä muita tapahtumia.

TST ry on merkittävä kolmannen sektorin työnantaja. Vuosittain työllistettyjä tai työtoimintaan osallistuvia on noin 200 henkilöä.