Muokkaa

Hakkeroidut vaalikoneet

Amerikassa joukko tietotekniikan asiantuntioita ja juristeja ovat löytäneet todisteita siitä että yhdysvaltain presidentinvaalien  äänestystuloksia on mahdollisesti hakkeroitu kolmessa  vaa'ankieliosavaltiossa.

 

Asiasta kertoo New York Magazine. Asiantuntiat kehottavat Hilary Clinttonia pyytämään uudelleen laskentaa. Kyseisen ryhmän mukaan esimerkiksi Wisconsinissä Cilntton 7% vähenmän ääniä paikoissa joissa käytettiin sähköistä äänestyskonetta verrattuna niihin, joissa äänestettiin perinteisesti.

 
(Loimaan Keskuskoulun oppilaat)

Yrityskylä Varsinais-Suomi

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus, jonka tarina alkaa vuodesta 2009. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä on kehitetty Suomessa, ja toiminnan takana on Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. 

Yrityskylässä on aina vähintään 15 oikeita yrityksiä jäljittelevää pienoisyritystä. Yrityskylässä vierailee kerrallaan noin 70 oppilasta, joista jokaisella on oma ammatti päivän ajan.

Voit lukea lisää Yrityskylästä osoitteessa http://yrityskyla.fi/