Lindströmillä vastapuhuria

Jari Lindströmillä (ps.) ei ole ollut helppoa. Hänen nousunsa oikeusministeriksi nostatti odotetusti kohinaa, sillä hän ei ole juristi vaan kemian laborantti. Lindström on valtiotieteen maisteri Leena Luhtasen (sd.) lisäksi vasta toinen oikeusministeri, jolla ei ole lainopillista tutkintoa.

Kaiken päälle Lindströmin huolena on vielä näinä aikoina raskas työministerin salkku.

”Facebookissa on ollut kuittailua. Olen riittävästi saanut kuulla, etten ole juristi.”

Hallituksen esityksiin perehtyessään Lindström lukee, mikä on muutos nykytilanteeseen. Lisäksi hän saa jokaisesta isosta asiasta selonteon.

”Olen tietysti jäävi sanomaan, miten on mennyt, mutta kukaan ei ole kiukutellut eikä ole tullut nenän vartta pitkin. Tulkaa sanomaan, jos joku asia on jäänyt tekemättä. Olen nopea tekemään päätöksiä”, Lindström kuittaa.

Eduskunnan valiokunnat lentävät tänä vuonna oikein joukolla ulkomaille, sillä ensi vuonna kukaan ei enää lähestyvien eduskuntavaalien takia kehtaa lähteä Suomesta. Voisi vaikka tipahtaa eduskunnasta.

Pisimmälle pääsee Ilkka Kanervan (kok.) vetämä puolustusvaliokunta, joka lentää USA:aan huhti–toukokuun vaihteessa.

Yhtä pitkälle lähtee Annika Lapintien (vas.) perustuslakivaliokunta, joka tähtää huhtikuun lopulla Yhdysvaltojen lisäksi Kanadaan.

Tarkemmin määrittelemättömät kaukomatkat ovat ohjelmassa myös Juho Eerolan (ps.) hallintovaliokunnalla, Eero Heinäluoman (sd.) tarkastusvaliokunnalla ja Tuomo Puumalan (kesk.) sivistysvaliokunnalla.

Lakivaliokunta, talousvaliokunta ja ympäristövaliokunta tyytyvät tällä kertaa eurooppalaisiin kohteisiin. Eurooppa on ohjelmassa myös liikenne- ja viestintävaliokunnalla, maa- ja metsätalousvaliokunnalla, sosiaali- ja ympäristövaliokunnalla, tulevaisuusvaliokunnalla sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnalla.

Perussuomalaisissa taidetaan sittenkin nähdä kunnon ottelu puoluejohtajan tuolista tulevassa puoluekokouksessa."

Perussuomalaisissa taidetaan sittenkin nähdä kunnon ottelu puoluejohtajan tuolista tulevassa puoluekokouksessa. Siksi kovin sanakääntein vastaehdokkaaksi uumoiltu europarlamentaarikko Jussi Halla-aho käy puoluejohtaja Timo Soinin kimppuun Iltalehdessä.

Halla-aho ei katso hyvällä silmällä sitä, että Soini edistää Turkin EU-prosessin jatkumista.

Myöskään Soinin kommentit USA:n presidentin Donald Trumpin maahanmuuttorajoituksista eivät nauti Halla-ahon luottamusta.

”Onko perussuomalaisten linja muuttunut”, Halla-aho kyselee.

Eduskunta toteutti ensimmäisen säästötoimensa jo tämänvuotisten valtiopäivien avajaisissa Finlandia-talossa.

Avajaiskonsertti maksoi vain 52 000 euroa kun tavallisesti ohjelmassa olleesta oopperaesityksestä olisi koitunut talolle 80 000 euron kulut.

Kommentit (5)

Kommentit

On kyllä huomattu että ei ole ammattilaisia hallituksessa yhtään.Sipilä ja Berner rakentaa politikkaa joka vaan hyödyttää heidän yrittäjä kavereita eikä todellakaan normipurkua vaan erittäin byråkraatisia himmeleitä yrittävät kehittää.

Tatu

Ruotsalaisten johtamat ministeriöt annettiin heidät syrjäyttäneille perussuomalaisille. Seuraavien vaalien jälkeen vanha valta palaa.

suomensuomalainen

Tässä kin kirjoituksessa varastivat* Perussuomalaiset pääosan.
Lindström ei paukuttele henkseleitään vaikka viimeisimmät tiedot kertovat miten työllisyys on kohonnut ja jatkaa samaa rataa!
Hienoa kuultavaa ja luetavaa!
Perussuomalaisten puheenjohtajakisaa käydään jo täysillä (puolueen ulkopuolella) vaikka tiettävästi kukaan Perussuomalaisista ei ole virallisesti puheenjohtajaehdokkaana!

joviaali

Mustien autojen matkassa

Kari Valtonen pohtii politiikan ilmiöitä.
Tervetuloa mustien autojen matkaan!