Yrityskylä Varsinais-Suomi

Keväiset muutokset

Tällä viikolla Yrityskylän Turkulainen-lehteä olivat tekemässä Maria, Joanna ,Anni ,Janette ja Jenni Suontaan koulusta. Lehtijutuissa näkyi selvästi Varsinais-Suomeenkin rantautunut kevät!

 

Pääkirjoitus

Kevät on jo pitkällä ja ensimmäiset kukat alkavat kukkimaan. Kevät on mielestäni parhain vuodenaika, koska lumet sulaa ja  linnut alkavat laulamaan. Keväässä ihanaa on myös se, että kesäloma lähestyy. Olkaa paljon ulkona ja muistakaa nauttia keväästä. Hyvää loppu kouluvuotta kaikille!

 

Keväiset muutokset eläimissä

Keväällä monet eläimet vaihtavat ulkonäkoään tai heräävät talviunilta. Esimerkiksi rusakkojen karvanväri muuttuu taas ruskeaksi, jotta sen on helpompi piiloutua. Karhut, mäyrät ja siilit taas heräävät talviunilta. Kun alkaa kuulla lintujen laulua niin viimeistään tietää, että on tullut kevät.

 

 

 

 

 

Yrityskylä Varsinais-Suomi

Aikaisempia kirjoituksia

Yrityskylä Varsinais-Suomi

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus, jonka tarina alkaa vuodesta 2009. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä on kehitetty Suomessa, ja toiminnan takana on Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. 

Yrityskylässä on aina vähintään 15 oikeita yrityksiä jäljittelevää pienoisyritystä. Yrityskylässä vierailee kerrallaan noin 70 oppilasta, joista jokaisella on oma ammatti päivän ajan.

Voit lukea lisää Yrityskylästä osoitteessa http://yrityskyla.fi/

Uusimmat mielipiteet