Varsinais-Suomen Viro-keskus

Pärnun inkerinsuomalaiset esiintyvät Turun päivänä

Kuvassa lasten ryhmä Orvokki kuvattuna Viron inkerinsuomalaisten laulujuhlilla.

Pärnun inkerinsuomalaisten kulttuuriseura saapuu Turkuun vierailulle Turun päivänä 16.9.2018. Kulttuuriseuran lauluryhmät esiintyvät Turun kaupungintalolla klo 12.10 ja 13.10. Ensimmäisinä esiintyvät lauluryhmä Siskot, johtaa Katrin Hildunen Alvela ja sekakuoro Leivo, johtajanaan Timo Dreimann.

Viro100-teemaisen juhlapuheen valtuustosalissa klo 12.30 pitää kulttuuriseuran puheenjohtaja, Pärnun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Hillar Talvik. Klo 13.10 esiintymisvuoron saa lasten lauluryhmä Orvokki.

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry on Turun päivänä mukana myös Mahdollisuuksien torilla (Vanha Suurtori). Viro-keskuksen tanssiryhmä Nopsajalad esiintyy klo 14.10. Mahdollisuuksien torin tapahtuma on klo 13-17, tapahtuman järjestäjä on Sondip ry ja se kokoaa runsaasti järjestöjä esittelemään toimintaansa. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Varsinais-Suomen Viro-keskus

Aikaisempia kirjoituksia

Varsinais-Suomen Viro-keskus

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry on kaikille avoin kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää Suomen ja Viron yhteyksiä niin yksilöiden kuin yhteisöjenkin välillä. Turun Vanhalla Suurtorilla sijaitseva yhdistyksen toimisto palvelee myös Viron kunniakonsulaattina. 

 
Lisätietoja: www.viro-keskus.fi

Uusimmat mielipiteet