LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Vihreiden pakkomielle on huolestuttava

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Elina Rantanen (vihr.) on ollut näkyvästi esillä Turkulaisen parissa numerossa. Huolestuttavaa Rantasen kommenteissa on juuri vihreiden pakkomielle saada raitiotie Turkuun maksoi mitä maksoi. Paitsi huolestuttava niin myös oikeasti pelottava on vihreiden Rantasen asema valtuuston puheenjohtajana.

Rantanen on perustellut raitiotien välttämättömyyttä muun muassa näin: ”Raitiotien kustannusarvion lisäksi pitää huomioida se, että raitiotiellä on positiivisia kiinteistötaloudellisia sekä imago- ja kasvuvaikutuksia ja lisäksi se laskee joukkoliikenteen käyttömenoja”.

Simmottis! Kyllä näin vankoilla taustatiedoilla voi kyseistä miljardihanketta jo ryhtyä lobbaamaan, mutta eiköhän valtuuston muilla puolueilla ole sentään paremmin jalat maassa kuin vihreillä, joilla rahasta ei ole koskaan pulaa.

Meneillään olevat kalusto- ja runkolinjauudistukset ovat osa jatkuvaa joukkoliikenteen kehittämistä ja tuuppaavat kaikki vuorollaan kallista ja kankeaa, vanhanaikaista kiskoihin perustuvaa ja sitä rakennettaessa kaupunkikuvaa taas vuosiksi mylläävää ratikkaa paitsioon!

Timo Tujunen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet