Miehet, jotka jäävät ilman seksiä

Suurin osa naisista pitää seksistä, ellei mies sitten karkota haluja heti alkumetreillä. Hertta-rouva päätti tehdä palveluksen miehille ja paljastaa, mitkä lähestymistavat ärsyttävät naisia.

Näitä tyyppejä naiset toisilleen kauhistelevat:

Pusertelijat. Käyvät käsiksi suoraan siihen, mikä himottaa. Tanssilattialla käsi käy ja työntyy vyötärönauhasta sisään. Kotona pusertelijatyyppi ei huomaa vaimoaan päiväkausiin, mutta annas olla kun saunavuoro alkaa lähestyä. Silloin mies yhtäkkiä herää koomastaan ja löytää vaimonsa tissit. Ei harrasta mitään hellää hiplausta, vaan kovakouraista kourimista.

Vonkaajat. Miehet, jotka viljelevät alati alapäähuumoria. Samat tyypit usein myös kärttävät seksiä joka toisessa lauseessa. Palkkiona mies saa tyytyä omaan viehättävään seuraansa.

Haisijat. Miehen kauluksessa ja luultavasti myös pöksyissä on ruskea raita. Mies ei tietenkään käytä Rexonaa, mutta eipä tuo ole aikoihin saippuaakaan nähnyt – hammastahnasta puhumattakaan. Perusduunari tai boheemitaiteilija, joista naiset kyllä tykkäävät, jos vain joskus siistiytyisivät.

Lahjojat. Varakas mies, joka ostaa naiselleen viikonloppumatkan Pariisiin ja odottaa sitten hotellihuoneessa seksipalveluksia. Tyyppi ei ymmärrä, että sehän se vasta loukkaavaa onkin, että naista pitää maksullisena.

Juopot. Ymmärtävät vain kylmän oluen tai taskulämpimän kossun päälle. Itsetunto on kohdillaan vasta kaatokännivaiheessa. Sammuvat ennen kuin saavat.

Mies, jos todella haluat seksiä, silittele ja hiero, silloinkin kun et vonkaa seksiä. Eihän autokaan toimi, ellei sitä välillä huolla. Sama pätee naisiin!

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet