Leimen laimea liemi ja talo pumppukärryillä

Taitaa se Wikeströmin ja Krogiuksen tönö jäädä paikalleen. Olisi kyllä ollut mukava katsella, miten talo nostetaan ilmaan kuin Väyrysen jalasmökki. Arska fundeerasi vastaavan käytännön soveltamista muuallekin. Se perhanan Turkuhalli kun olisi pitänyt Arskan mukaan rakentaa Kupittaalle, senhän voisi sinne tuupata.

Vielä parempi olisi Arskan mielestä ottaa Eduskuntatalo pumppukärryn piikkien päälle ja tiputtaa Itämereen kellumaan. Ne kun lupaavat taas vaalien alla kansalle muuttavansa veden viiniksi ja nötkötin lohimedaljongeiksi, niin näkisi onnistuuko vetten päällä kävelykin.

x x x

Kävin katsomassa Tepsin pelin, kun lippua tarjottiin. Kaunismaan Kari, se lihatirehtööri, istui vieressä. Siinä samalla paikalla se on istunut koko Artukaisten viljasiilon olemassaolon ajan ja siihen päälle lusinut muutaman vuosikymmenen Kupittaalla. Kaunismaallahan on vissiin Tepsin kausikortti numero 2 vuodelta 71 tai jotain.

Itseäni kiekossa kiehtoo eniten se tilanne, kun pääsee marmattamaan pelin tasosta. Ei se innostanut. Eikä ollut Karikaan innoissaan Tepsin rämpimisestä. Leimen liemi on laimea ja ukot jäällä hämillään kuin kahden rannan väliä seilaava Bore.

x x x

Kovasti höpöttävät Turussa jostain luovasta taloudesta nykyään. Se on joku uusi keksintö ja pelastaa Turun. Hahhah. Minut se on pelastanut aikoja sitten, kun käytin luovuutta korjatakseni talouttani tyhjästä keksityillä verovähennyksillä.

Ja pakkokin se on, kun eukko käyttää omaa luovuttaan luuhaamalla kaupoissa. Ihmettelin yhtenä aamuna, kun aikarauta huusi kuin halvattu viideltä aamulla. Hullut Päivät alkoivat kahdeksalta ja sinne piti muijan ehtiä. Ei sitä juuri muutamaan päivään näkynyt. Yöllä heräsin hikipäisenä painajaisesta, jossa mustia kummituksia leijui kellertävällä taivaalla.

Portsan pormestari

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet