Homohälyä ja hankalaa matkantekoa

Verotilasto tiesi taas kertoa, että Nalle se sitten oli tämän lounaisen kolkan suurituloisin. Kovin oli vain Nalle-setä köyhtynyt edellisvuodesta, kun verotettava tulo putosi alle seitsemän miljoonan. Kyllä nyt taitaa olla Nallen aika karistaa tämän maan tomut kannoiltaan ja muuttaa johonkin lempeämmän verotuksen maahan. Virossa taitaisi jo olla huomattavasti mukavammat oltavat.

Kun tuossa tuttujen nimiä tienestilistoilta plarailin, pari ihmetyksen aihetta sieltä löytyi. Jääkiekkomestaruuden Turkuun tuoneelle Suikkasen pojalle oli maksettu kaudesta reilu 80 000 euroa, kun samaan aikaan varustaja-Hookkans oli raottanut aarrearkkuaan hollantilaiselle tuontivalmentajalle yli 130 000 euron edestä. Ei millään pahalla, mutta eikös jääkiekossa liiku aivan eri rahat kuin kotimaisessa potkupallossa? Eikä tuolla Raktsman palkalla edes päästy nostelemaan pystejä.

***

Onpas mielenkiintoista nähdä miten käy nyt kirkkovaaleissa, kun tätä homohälyä on tullut joka tuutista häiriöksi saakka. Itse en ole kyseiseen kööriin kuulunut sitten poikamiespäivien, mutta kansa karisee kirkon riveistä ainakin kuin suomipojat talvisodassa. Kyllä se nyt kummalliselta tuntuukin, että ne homot eivät mahtuisi samojen hirsien alle kuin heterotkin. Eikö se ole jokaisen oma asia mitä makuuhuoneessaan puuhaa. Kyllä niitä kaiken maailman kumikikkeleillä leikkijöitä varmasti seurakunnissa piisaa ihan omastakin takaa.

***

Pöräytin tuossa Pörssin kulmilta kohti Teiniä pisneslounaalle, mutta kyllä oli matkanteko vaikeaa. Jos ei ollut jotain työmaata keskellä tietä, niin sitten kaiken maailman jalkamiehiä ja pyöräpirkkoja paineli keskellä tietä. Eihän tässä enää viitsi mennä autolla ollenkaan keskustaan, kun ei siellä pääse liikkumaan. Rakentaisivat nyt edes sen Pennisillan, että saataisiin nämä liikkuvat liikenne-esteet ajettua sinne. Hermot tässä menee, kun kaikki tehdään nykyään näiden viherpiipertäjien ehdoilla.

Portsan pormestari

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet