Maanäidit ja vaalien leidit

Se on sitten vaalit taas. Kun muijan kanssa oli pakko käydä kaupassa, niin poikkesin siinä sitten samalla vaalikopissa. Sen verran voin vihjata, että ratkaisu oli helppo.

Arskan kanssa pidettiin pientä vaalipalaveria Börsissä. Naureskeltiin, miten kansa vaahtoaa Haavistosta ja Niinistöstä. Johan se on joka helskutin mediassa todettu, että ne harmaaohimot nyt ovat toistensa kopioita, mitä tulee EU:iin ja talousasioihin. Eihän tässä nyt oikeasti enää mitään presidenttiä valita. Toisella kierroksella äänestetään siitä, saako Suomi maanäidiksi kolmekymppisen runotytön vai ecuadorilaisen parturipojan. Mutta eihän se tilanne yhtään nykyistä hullummaksi voi mennä, kun maanäidillä on harmaa risuparta.

x x x

Vaalipalavereja tässä saa vuoden mittaan pitää Börsissä vielä monta kertaa. Alkaa Turussakin olla jo selvästi kunnallisvaalien tunnelmaa. Arskan poika Kimmo oli kuullut, että Karttusen Marjukka oli jo käynnistänyt vaalivankkurinsa. Marjukka oli mimmiliigansa kanssa kiertänyt kuulemma Turun pubeja.

Naapurin äijällä oli mennyt kuppi nurin, kun blondikaunotar oli astunut Portsan pubin ovesta sisään. Arskan kanssa sitä manattiin, ettei itse satuttu paikalle. Kyllä sitä tämänkaltaisia vaalitempauksia ihan mielellään seuraisi. Eikös sitä esimerkiksi se Saara-Sofia tai kokoomuksen kaunis Katriina voisi lähteä vähän kampanjakierrrokselle? Kyllä me pari samppakaljaa luvataan tarjota!

x x x

Börsissä kuulin, että kaupunginhallitukseen on tulossa se vanha sama esitys kaksikerroksisesta toriparkista Kauppatorin alle. Selvityspaperia on nyt kuulemma vaan vähän enemmän kuin ennen. Olisivat nyt jotain uutta keksineet!

Kyllähän sen kaikki tässä kaupungissa tietää, mitä tästä taas seuraa. Kyllähän se Meidän Turku taas sen varmistaa, että heidän Turkuun ei tule toriparkkia.

Portsan Pormestari

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet