Urheilullinen mutta ei liian lihaksikas

Tiedättekö, mikä yhdistää 150–160-senttisiä punatukkaisia miehiä, jotka pukeutuvat glamour-tyyliin ja joiden aivokapasiteetti on nippa nappa riittänyt peruskoulun oppimäärään?

Ettekö arvaa?

He edustavat miestyyppiä, jota varatut naiset eivät missään olosuhteissa kelpuuttaisi rakastajakseen. Eivät edes pimeässä peiton alla ja paperipussi päässä.

Hyvä, että tuokin on nyt tiedossa. Olen myös iloinen siitä, että kerrankin habitukseni ei kuulu kohderyhmään, jota voi verrata lähinnä jätesankoon.

Rupusakeista minulla on riittävästi kokemuksia kouluajoilta, kun liikuntatunneilla valittiin joukkueita pesäpallomatseihin. Olin aina se viimeinen oksennuspallo, joka ei kelvannut kumpaankaan joukkueeseen.

Joka toinen rakastajaa etsivä varattu nainen käy kuumana miehiin, jotka ovat urheilullisia ja lihaksikkaita – mutta eivät liian lihaksikkaita.

Älkää naurako. Tästä on tutkittua tietoa.

Asiaa on tutkinut verkkosivusto, jonka avulla naimisissa olevat tai muuten parisuhteessa elävät naiset voivat hakea seksiseuraa ja tehdä kumppanistaan aisankannattajan ilman, että tämä tietää olevansa aisankannattaja.

Sivustolla tätä kutsutaan sataprosenttiseksi luottamukseksi.

Käräjäoikeuksien pöytäkirjoissa ilmiötä kutsutaan usein uskottomuudeksi.

Hyvän kotikasvatuksen saaneena olen syvästi pettynyt näihin tuhmiin naisiin, jotka ovat uskottomia miehelleen.

Samaan aikaan, kun kiltti kotireino mussuttaa sohvalla viattomana lenkkimakkaraa ja luulee vaimokullan olevan tyttöjen kanssa keilaamassa, tämä onkin hakemassa ihan toisenlaista täyskaatoa.

Vihkivalan vannoneena en edes haluaisi olla niiden naisten toivelistalla, jotka haluavat maistaa kiellettyä hedelmää.

Vaikka minulla upea päärynävartalo onkin.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet